Nyhetsbrev Stäng fönster
Ange din e-Postadress så skickar vi vårt nyhetsbrev till dig.
e-Postadress
Skriv in texten från bilden nedan i Humancheck.
Humancheck
Green hål 11
Fairway hål 12
Green hål 13
Banstatus
Vintergreener med slagmatta
Greenfee 150kr
För bokning av starttid
ring 0431 - 36 10 53

Salomon Krog är stängt för säsongen 2017.
Vi önskar alla våra gäster en
God Jul och ett Gott Nytt År.
På återseende den 7 februrari 2018.
Steven Jeppesen ny Head Pro Stäng
Vi hälsar Steven Jeppesen varmt välkommen som vår nye Head Pro inför säsongen 2018! Efter 14 år som professionell golfspelare på bland annat Europa touren och Challenge touren ger sig Steven in i tränaryrket. Med sin erfarenhet från touren och utbildning genom PGA ser vi fram emot att få Steven till oss på Bjäre Golfklubb. - Det är en ny värld för mig som jag ödmjukt ser fram emot att ta mig an. Jag har med åren fått en massa kunskaper och erfarenheter som jag gärna vill dela med mig av. Att börja som Head Pro på Bjäre GK och vara en del av satsningen som görs för att bygga upp tränarverksamheten är något jag är mycket stolt över.
Jag ser fram emot att träffa er alla på klubben till våren! /Steven
Vår nya Kökschef! Stäng
Vi hälsar David Hallinger varmt välkommen som kökschef! David har en gedigen golfbakgrund både som spelare och som krögare på både Åkagårdens GK och Vasatorp GK. Han jobbar även som jurist men matlagning är hans stora passion och han har lyckats varva dessa yrken de senaste åren men kommer nu att fokusera på maten då han tillträder sin nya tjänst hos oss i början av april. - Jag ser verkligen framemot att få leda köket på Bjäre GK/Salomon Krog som kökschef och anta denna nya utmaning tillsammans med övriga kompetenta medarbetare i både kök och restaurang. Jag vill därmed hälsa alla gäster varmt välkomna att besöka oss i restaurangen inför nästkommande säsong! Hälsningar David
Vädret
Så lagas ett nedslagsmärke
Amerikanska USGA har tagit fram en instruktionsfilm om hur man lagar ett nedslagsmärke för att gräset ska kunna överleva på bästa sätt. Nu finns filmen med svensk text. Sprid den gärna vidare till medlemmar och använd fritt i klubbens verksamhet.
Prenumerera på "Dagens på Salomon Krog"
Salomon Krog öppnar för säsongen!
onsdag  2018-02-07
Under Januari öppet tisdagar, torsdagar och fredagar 09-13!
Öppnar igen den 7/2-2018
Appar