Nyhetsbrev "> Bjäre Golfklubb | Nyhetsbrev
Salomonhög
Nyhetsbrev Skriv ut
Kära Medlemmar,
Snart är det 2017 och ett nytt golfår startar men först firar vi Jul och skålar in ett Gott Nytt År.
Salomon Krog stänger idag för säsongen men Inger & Co öppnar upp igen den 22/2.
På banan fortsätter Hasse med samma duktiga gäng, i receptionen fortsätter Emma och jag men med förstärkning under sommarhalvåret. I krogen kommer Inger få lite nya medarbetare i köket men det är inte helt klart just nu och inte minst så fortsätter Andreas som Pro.
Under 2016 har Agolf gjort sina sedvanliga undersökningar men ännu är inte resultatet från Er medlemmar klart. Från våra gäster är betygen klara och där hamnar Bjäre GK i topp när det gäller service & bemötande, hela anläggningen rankas som nr 4, banan som nr 15 och Krogen som nr 1.
Resultatet är fantastiskt bra och det är bara banans ranking jag inte är nöjd med, största anledningen var våra greener under augusti.
När det gäller problemen med greenerna så får jag ta på mig en hel del eftersom jag pressat Hasse med att greenerna skall vara supersnabba! Nu kommer vi inte göra några drastiska förändringar utan målsättningen är även fortsättningsvis att Bjäre GK skall ha fina och snabba greener. Under våren kommer vi tillsammans med Magnus Sunesson gå igenom hela banan och eventuellt göra några små justeringar.

Just nu finns en del spelrätter till salu från 3.000:-
För 3.000:- kan Ni som inte redan har en spara upp till 1.200:- på årsavgiften! Först till kvarn ....
Vi fortsätter samarbet med BIGA så hoppas vi ses där i vinter!
Jag önskar Er alla en riktigt bra Jul och ett Gott Nytt Golf År 2017!
Passa på att anmäla ert intresse för vårt nyhetsbrev.