Golf
HIO
Samarbetsklubbar
Att hyra Skriv ut
Vi hyr ut all utrustning ni behöver för en trevlig runda på Bjäre Golfklubb
Hyrbil
Hyrvagn
Hyrset
Golfbil Skriv ut
Bjäre GK har tolv eldrivna golfbilar för uthyrning till medlemmar och gäster. Tidigare har det krävts läkarintyg för att få hyra bil men det gäller inte längre.
För att erhålla rabatterat pris vid hyra av golfbil krävs läkarintyg. Dock gäller läkarintyg för att få köra egen bil - den skall vara eldriven och ha godkända registreringsskyltar. Kontakta VD/Klubbchef om ni vill ha tillstånd att köra egen golfbil.
Körkort för personbil (behörighet B) krävs för att få köra golfbil.

Pris 18 hål 300:- (200:- vid uppvisande av läkarintyg) . Pris 36 hål 500:- (400:-).

Särskilda bestämmelser beträffande persontransportmedel i klubbens handicaptävlingar gäller, se tävlingsbestämmelser.

Hyrvagn Skriv ut
Våra lättrullade trehjulingar finns att hyra med praktisk förvaringskorg och paraplyhållare.
Dagshyra 60:-

Hyrset Skriv ut

Våra hyrset är de senaste modellerna från PING, TaylorMade och Titleist.
18 hål 200:-