Pro / Shop

2 timmar 4x25 min 1400 och få en lektion på köpet
3 timmar 6×25 min 1900kr och få två lektioner på köpet
6 timmar 12×25 min 3600kr och få tre lektioner på köpet säsongen

Nu släpper jag tio stycken exklusiva träningspaket till ett fantastiskt pris!
Förts till kvarn.

Golf Boost
Under ett år kommer du att få en grundlig golfutbildning som kommer att lyfta dig till en helt annan nivå
Ett koncept som vänder sig till dig som golfare som vill förbättra dig under tid. Du får individuell och anpassad hjälp av mig som golftränare. Vi kommer att jobba med teknik, fysik och mental träning. Vi kommer att träffas med jämna mellanrum under ett år.

Bra golfträning görs på lång sikt då blir det lättare att uppnå målen .
Första mötet: analys vi går igenom dina mål tillsammans och träningsplanering
De här momenten kommer alla att genomgå.
Individuell målsättning 3 mån 6 mån och ett år vi lägger upp en målplan så att du lättare kan nå dina mål.
Vi går igenom teknik, fysik (rörlighet styrka balans) spelstrategi på banan, mental träning med hjälp av focusband.
Obegränsat med träning förutsatt att man har jobbat på de övningar som man fått från tidigare möte.
Vi går igenom din utrustning, mäter hur långt dina klubbor går mm.

Pris: 4000Kr betalningen går att dela upp.
Tid: 12 månader
Start: Omgående
Anmälan görs till Andreas pro@bjaregolfklubb.se eller 0708 58 46 28

Lektioner
25 min 350:-
50 min 700:-

Lektionspaket
Lilla 6x25 min 1900:-
Stora 12x25 min 3600:-

Spellektion 2 tim 1100:- en till två personer.
Kom igång med din golf! Skriv ut
Är du intresserad utav att få individuell hjälp med ditt golfspel är kanske privatlektioner ditt val. Vi anpassar lektionerna efter dina behov och målsättning. Vi rekommenderar att investera i ett lektions paket för att på så sätt kunna få feedback på det du jobbar på och få hjälp med hur du ska träna för att nå ditt mål med golfen!
Bokning av lektioner kan du göra i receptionen, online via Bjäre GK hemsida eller kontakta tränaren direkt via telefon eller mail. Välkommen att träna med oss på Bjäre GK!
Andreas Gustavsson