Receptionen är öppen måndag till fredag mellan 09:00-14:00 under februari.

Övriga tider är vi tillgängliga på telefon 0431361053
Tel: +46 431 36 10 53,
info@bjaregolfklubb.se
Öppet måndag-fredag kl 09:00-15:00. Lunch serveras mellan kl 11:30-14:00.
Tel: +46 431 36 11 35,
krogen@bjaregolfklubb.se
Boka starttid
Välj dag för att se tillgängliga tider.
När ni hittar en lämplig starttid klickar ni på denna och då länkas ni vidare till golf.se.
Till höger finner ni lokala regler, vårt uthyrningssortiment och slopekalkylator.

BANSTATUS
Banan är öppen för spel på vår fina vinterbana. Slagmatta gäller.Hål 8 spelas just nu mot en provisorisk green då vi håller på att bygga om det. Hjärtligt välkomna!

Vid hög beläggning förbehåller vi oss rätten att sätta samman bollarna

PGA Pro Steven Jeppesen
Efter 14 år som professionell golfspelare på bland annat Europa touren och Challenge touren har jag gett mig in i tränaryrket. Med min erfarenhet från touren och utbildning genom PGA så har jag fått med mig en massa kunskap som jag ser fram emot att dela med mig av till er.
Att vara Head Pro på Bjäre GK och vara en del av satsningen för att bygga upp tränarverksamheten är något jag är mycket stolt över.

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med mig på steven.jeppesen@bjaregolfklubb.se eller på +46 708605550.

Jag ser fram emot att träffa er alla på klubben! /Steven
Golfresor
ÅRETS RESA TILL MAZAGAN ÄR FULLBOKAD!
Legendaren Gary Player verkar vara populär för Mazagan är inte den enda banan han har designat i Marocko. Det är ett antal hål som går hela vägen ned till havet och alla dessa har en tydlig linkskaraktär. Detta är en modern golfbana som givetvis kan vara ganska tuff när vinden ligger på, från tee har man däremot gott om plats då fairways är förhållandevis breda. Greenerna är stora och bitvis ondulerade med spännande och intressanta avrinningsområden. Banan sköts av Troon Golf vilket borgar för utmärkt finish på banan och hög servicenivå. Träningsfaciliteterna på Mazagan är väldigt bra med både drivingrange från gräs, bra puttinggreen samt ett närspelsområde där allting håller högsta tänkbara klass.

Mazagan Golf Resort har fått mängder av internationella priser och är vana att arrangera stora events. När tidningen Svensk Golf arrangerade sin stora träningsresa Superstart till Mazagan var deltagarna så nöjda att Svensk Golf valde att komma tillbaka med Superstart även året efter.
Banguide
HIO / Banrekord
HIO
Samarbetsklubbar
Till höger ser ni vilka samarbetsklubbar vi har samt greenfee priser för det olika samarbetena
Tävlingskalendern
Receptionen är öppen måndag till fredag mellan 09:00-14:00 under februari.

Övriga tider är vi tillgängliga på telefon 0431361053
Personuppgiftspolicy
Öppet måndag-fredag kl 09:00-15:00. Lunch serveras mellan kl 11:30-14:00.
Akutnummer Ring +46 70 942 75 97