Öppet alla dagar kl 08:00-17:00
Tel: +46 431 36 10 53,
info@bjaregolfklubb.se
Öppet alla dagar 08:00-20:00 Köket stänger kl 19:30 Lunch serveras alla dagar kl 11.00-15.00
Tel: +46 431 36 11 35,
krogen@bjaregolfklubb.se
Klubbhus
På baksidan av klubbhuset finns det tillgång till 6st laddstationer. Konvertering till Tesla finns ej i dagsläget.
I klubbhuset finns hotell & golfreception i samband med vår fina shop.
Fräscha duschar med bastu för både dam & herr. Handdukar finns såklart att låna och det är öppet även när receptionen är stängd.
Hjärtstartare finns i receptionen direkt till vänster om dörren. Vid behov av hjärtstartaren ute på anläggningen, vänligen ring vårt nödnummer 070 942 75 97. Det finns alltid utbildad personal på plats.
Stort Tack till vår generösa medlem Hans Henriksson som skänkt den till klubben!

Banan
Vid frost eller dimma skjuts alla tider framåt.
Kiosken/toaletter finner ni efter hål 2, 9 & 15 möjlighet finns att pausa vid kiosken efter nio hål för att köpa dricka, kaffe, mackor, godis, korv med mera. Detta stopp bör begränsas till 10 minuter. Vid sällskapsspel har spelare som vill fortsätta utan paus efter nio hål har rätt att passera boll som tagit paus.
Hundar är självklart välkomna sålänge dom är kopplade. Vi tillåter endast softspikes på vår bana och anläggning.

På vår krog avnjuter ni god och hemlagad mat som till största del är både gluten och laktosfri.
Fråga oss gärna om du är allergisk och vill veta vad vår mat innehåller. Vår krog är givetvis handikappanpassad.
Prova gärna att beställa mat & dryck från vår telefonkiosk innan hål 18.
Hotel & Lodge
Både vårt hotell och våra lodger ligger i klubbhusområdet med närhet till både restaurang, range och bana.
Våra lodger ligger på ovanvåningen i klubbhusbyggnaden och är perfekt avsett för större sällskap då de har gemensamma sällskapsytor med TV, kylskåp och micro. Med fina fräscha dubbelrum och gemensam toalett och dusch. I lodgerna ingår alltid handdukar, sängkläder och städning.
Våra hotellrum är placerade precis intill klubbhuset och samtliga är dubbelrum med egen toalett och dusch. Två av dessa är även handikappanpassade.
Intill rangen finns möjlighet för förvaring av golfbagar. Vi har även hotellrum där hundar är välkomna.
Betalning sker i reception vid ankomst eller mot faktura.
In/Utcheckning
Anmälan för spel sker i receptionen senast 15 minuter före speltid (gäller både greenfeegäster och medlemmar).
Utebliven eller sen anmälan kan medföra att tiden släpps och att ni debiteras en avbokningsavgift på 100 kr för medlem och full greenfeeavgift för gäst.
Avbokning av starttid skall ske senast 2 timmar innan start.
Ankomstanmälan görs via kontakt med receptionspersonalen under receptionens öppettider eller via Golfterminalen då receptionen är stängd.
Det är inte tillåtet att spela på bokningsbara tider utan att ha anmält sin ankomst.

Hotellincheckning
Incheckning från kl 14:00.
Vid incheckning efter kl 16:00 vänligen kontakta receptionen.
Utcheckning senast kl 10:00.
Hotel & Lodge Kostnadsfri avbokning fram till 2 veckor innan ankomst därefter 500 kr/pers och bokat dygn.
Vid utebliven ankomst eller avbokning på ankomstdag debiteras fullt pris. Sjukdomsfall med sjukintyg 0 kr.
Att hyra
Golfbilar
Bjäre GK har 16 eldrivna golfbilar för uthyrning till medlemmar och gäster. För bokning av golfbil, vänligen kontakta oss via mail eller telefon.
För att erhålla rabatterat pris vid hyra av golfbil krävs läkarintyg. Kontakta VD/Klubbchef om ni vill ha tillstånd att köra egen golfbil. Körkort för personbil (behörighet B) krävs för att få köra golfbil.
Pris 18 hål från 300:- (från 200:- vid uppvisande av läkarintyg) . Pris 36 hål från 500:- (från 400:-).
Elvagn
Vi har 2st PowaKaddy med scorekortshållare samt paraplyhållare.
Pris 18 hål 150:- 36 hål 225:-
Hyrvagn
Våra lättrullade trehjulingar finns att hyra med praktisk förvaringskorg och paraplyhållare.
Dagshyra 60:-
Hyrset
Våra hyrset är de senaste modellerna från Titleist.
18 hål 200:-
Smått & gott
WIFI
Vi bjuder på fritt WIFI hos oss. Nätverket heter Bjare Golf Open och inget lösenord krävs.
Betalsätt
Vi accepterar kontanter, Visa/Master Card, America Express. Det går även bra att swisha till vårt nummer
123 552 40 46. Märk ditt köp med köpt produkt. Det går ej att swisha krogen men kioskvaror går bra.
Greenfee när receptionen är obemannad
Betalning via Golfterminalen, Swish eller kontanter som läggs i det vita kuvertet på det svarta bordet. Lägg det i inkastet vid fönstret.
Bortappade saker
Vi samlar alla bortappade saker i receptionen. Vi sparar upphittade saker i en månad.
Appar
På Bjäre Golfklubb har vi kopplat ett antal Appar.

LiveCaddie är en väl utvecklad scorekort-app där ni kan följa era slag, se statistik och mycket mycket mer.
Golfappen är en klubbapp och endast avsedd för information till klubbens medlemmar.

OnTag
Sweetspot
OnTee

Klicka på respektive flik till höger för att nå länken till iTunes respektive Android market